My instrument panel is a Christmas tree lol - Club4G Forum : Mitsubishi Eclipse 4G Forums - 2006-2012 Eclipse Authority
Support Our Troops!         
 

Go Back   Club4G Forum : Mitsubishi Eclipse 4G Forums - 2006-2012 Eclipse Authority > General > Problem Reports

Problem Reports If you have a problem with your Eclipse you need assistance with, this is the forum to post your question and get answers.


Welcome to the Club4G Forums where you can join fellow owners from all over North America discussing anything related to the 2006+ Mitsubishi Eclipse. You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. To gain access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, you must register today!

  • Participate in over 100 specialized forums!
  • Get event information regarding meets, mod days and help in our regionalized forums.
  • Gain access to our classified marketplace to buy, sell or trade parts.
  • Levarage a vast collection of Do-It-Yourself guides on steps on working on your Eclipse
  • Access to the growing online parts directory which gives you insight on available parts and the vendors that carry them.
  • Communicate privately with other owners.

All of this and much more is available to you absolutely free when you register for an account. Sign up today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old January 24th, 2020, 10:19 PM   #1 (permalink)
Junior Member
 

Join Date: Jan 2020
Posts: 2
Rep Power: 1
2008mitsu is on a distinguished road
My instrument panel is a Christmas tree lol

Hi folks. I have a 2008 Mitsubishi Eclipse se and I’m having issues with my instrument clusters warning lights which I personally call a ghost lol For example, my air bag light turns on, along with, abs light, a light that spells BRAKE, service engine soon, opened door light... and when this happened my gauges become inactive. However, this ghost goes away, the lights turn off, the gauges reactivate, and everything is normal for a bit. Then it returns.
This issue doesn’t cause any mechanical problems. She drives clean and smooth.
My battery is new (connections are good) alternator is good. Checked my grounds that I could find in the engine bay. Had my cluster checked and came back with no faults. This car has been to 3 different shops (even mitsubishi) and no one can find the problem
Hmmm. So, anyone else here ever experienced this type of issue ?
2008mitsu is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old January 25th, 2020, 07:40 AM   #2 (permalink)
Basically Stock
 
Sabertooth^2's Avatar
I did.

I hit a nasty bump and the plug came loose from the ECU. It didn't come unsnapped, but backed off far enough that it was loose. I would also suggest it could be at the cluster itself, but you've had the cluster out and put back in is my understanding
__________________
Photobucket p500 fix

My Build Thread


Find me at 4G World
Sabertooth^2 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old January 25th, 2020, 07:52 AM   #3 (permalink)
Senior Member
 

Name: Kyle
Join Date: Jan 2018
Location: Ohio
Vehicle: 2006 Eclipse GS Auto
Posts: 1,050
Rep Power: 4
pcfreak4 will become famous soon enough
Yes this is definitely a loose connection or loose ground; because your cluster is losing connection to everything all at once when all lights come on and the gauges stop working; used to happen on a lot of Ford Focus’ because they had a factory ground that was bad
pcfreak4 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Club4G Forum : Mitsubishi Eclipse 4G Forums - 2006-2012 Eclipse Authority forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:
Real Name
What name do you go by?
Location
Where you live.
Type of Car
Year/Model/Trim
Insurance
Please select your insurance company (Optional)

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 03:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Ad Management plugin by RedTyger