Need help - Club4G Forum : Mitsubishi Eclipse 4G Forums - 2006-2012 Eclipse Authority
Support Our Troops!         
 

Go Back   Club4G Forum : Mitsubishi Eclipse 4G Forums - 2006-2012 Eclipse Authority > General > Problem Reports

Problem Reports If you have a problem with your Eclipse you need assistance with, this is the forum to post your question and get answers.


Welcome to the Club4G Forums where you can join fellow owners from all over North America discussing anything related to the 2006+ Mitsubishi Eclipse. You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. To gain access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, you must register today!

  • Participate in over 100 specialized forums!
  • Get event information regarding meets, mod days and help in our regionalized forums.
  • Gain access to our classified marketplace to buy, sell or trade parts.
  • Levarage a vast collection of Do-It-Yourself guides on steps on working on your Eclipse
  • Access to the growing online parts directory which gives you insight on available parts and the vendors that carry them.
  • Communicate privately with other owners.

All of this and much more is available to you absolutely free when you register for an account. Sign up today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old October 10th, 2020, 08:52 PM   #1 (permalink)
Member
 

Name: David
Join Date: Oct 2016
Location: Ohio
Vehicle: 2007 Eclipse GS Spyder
Posts: 38
Rep Power: 5
Frostbyte07 is on a distinguished road
Need help

I posted in the GT forum with no luck . Anyone have any experience with a P2138 code ? Thanks !
Frostbyte07 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old October 15th, 2020, 08:02 AM   #2 (permalink)
Member
 
4g_jayson's Avatar
 

Join Date: Aug 2018
Posts: 93
Rep Power: 3
4g_jayson is on a distinguished road
I looked it up and it has something to do with the Circuits in the Throttle Position Sensors, specifically within Circuits D & or E. So my guess is just get a new one or if your on a budget go to the junk yard and find one
4g_jayson is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old October 15th, 2020, 09:38 AM   #3 (permalink)
Member
 

Name: David
Join Date: Oct 2016
Location: Ohio
Vehicle: 2007 Eclipse GS Spyder
Posts: 38
Rep Power: 5
Frostbyte07 is on a distinguished road
Thanks for your help . I tested the accelerator pedal sensor and the throttle body both are working as they should .I'm leaning towards a loose or broken wire .
Frostbyte07 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
 
Old October 15th, 2020, 09:49 AM   #4 (permalink)
Member
 
4g_jayson's Avatar
 

Join Date: Aug 2018
Posts: 93
Rep Power: 3
4g_jayson is on a distinguished road
Well that’s good man, at least you narrowed it down to that. Good luck man🙏🏼💪🏼
4g_jayson is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old October 15th, 2020, 10:40 PM   #5 (permalink)
Member
 

Name: David
Join Date: Oct 2016
Location: Ohio
Vehicle: 2007 Eclipse GS Spyder
Posts: 38
Rep Power: 5
Frostbyte07 is on a distinguished road
Thanks for the reply & help .. I hope I get it figured out . Most people dont LUV the 3 diamonds like we do .
Frostbyte07 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Club4G Forum : Mitsubishi Eclipse 4G Forums - 2006-2012 Eclipse Authority forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 08:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Ad Management plugin by RedTyger