Mitsubishi Eclipse 4G Forums banner

issue

  1. Problem Reports
    I'll just explain everything and you can straighten me out... 2007 Eclipse 4 cyl auto trans, 215K miles. I'm driving and the car suddenly goes into 3rd gear. D on the dashboard is blinking. I putt putt to my work and turn it off. Later in the day I come out and everything is now fine. Go...
  2. Problem Reports
    Hi All, Apologizes if there is already a post for this. I searched but did not see anything on the forum here like the issue I'm currently having. I have a 09 Sypder GT. Noticed yesterday when driving that even when the heat is turned up to Mid 20 Celsius (77F) the climate control is blowing...
  3. 2006-2012 Eclipse (General 4G)
    Hi y'all I noticed some oil leaking under my car. It not too bad but i think its transmission oil because its right next to the CV Drive Shaft axle. I noticed that there is a little clean cutout hole in the same spot underneath so its a factory cut, right? I also put in Redline trans gear fluid...
  4. Problem Reports
    alright so i had totally gutted my 08 eclipse spyder made a custom dash getting rid of that god awful pad, carpet etc... i recently put the new custom dash back in as you know only really one thing connects to the actual dash which it the pin for the gage cluster other than that everything feeds...
  5. 4G Eclipse GS/SE Specific
    I have a 2008 eclipse with the 4cly engine. having what seemed at first to be a starter problem where it would try to turn over and sound like it was shorting out, no smoke or anything I could detect. wiggling the key did not really help. It got progressively worse and at one point now the air...
  6. Problem Reports
    Hi everyone. So im having a weird electrical issue that is affecting my idle a bit. I recently replaced with an ACDelco reman alternator and it was running so clean until after my first 60 mile road trip. Here's the symptoms. At idle, my fuel pump is obviously oscillating causing somewhat...
  7. Interior and Exterior Modifications (Show)
    Hello all, was part of the club 3g forum for about 8 years and just recently upgraded to a 2011 gt 3.8L with all the prem add on's (Rockford, Leather heated seats, HIDs, back wiper, etc) My problem is the headlights are fogged and had this issue on my old 3g eclipse so i just replaced the...
  8. Problem Reports
    Hello all, I've got a few clear coat problems that I am looking for guidance/suggestions on. One's a doozy. Well I guess they are both bad. But this one is something I should have taken care of sooner. Basically the coat is chipping off of my driver side mirror: The other one is one I...
  9. Wheels, Tires, Brakes and Suspension
    Alright, stock is bugging me enough now that I'm leaning heavily to hydro e brake. The issue is, I haven't dug around our braking system much at all. Has anyone here worked out how to run a hydro e brake without losing the ABS, or using a second pair of calipers? I know it has been done
  10. Problem Reports
    Hey guys, quick question. I've been having this problem for a while now and can't seem to pinpoint what's causing it. So basically it only happens when I've driven the car for a while and warmed up, or when I'm soft braking at low speeds, like in a parking lot or something, but it doesn't occur...
  11. Audio & Lighting
    Hey guys. So I've soaked up what I can from past threads concerning ECOM and I have the following info to preface this troubleshooting with. 1. I have the stock Rockford Fosgate factory unit, though I have not visually confirmed the amp is stock. 2. I bought the car used and there does seem to...
  12. New Members Forum
    I just got this spyder and I am planning to start to enjoy the summer but a crazy issue just last night. Charged the dead battery and when I connect the positive cable the car started without the key in the ignition. I put the key in and tried to shut off but it nothing. even with the positive...
  13. The Lounge
    I feel bad I missed a chance to respond to RJ88's thread before it was closed. His topic is the current global conversation that's literally raging all around the US as we speak, and as a POC he wanted to be heard and clearly wanted to listen. I'm sad I missed that. We're all here on the forum...
  14. The Lounge
    This is how our conversation is going thus far. This guy has deleted Five of my posts in a matter of hours because we dont agree and he thinks he has the authority to choose what is posted and what isnt even if it falls within the guidelines. You are not the end all, be all of what gets...
  15. New Members Forum
    Thanks for adding me to your forum. Name is Jade (No, im not female) Lol! Just bought a 07 Eclipse GS and thought i'd join my very first forum....EVER! lol. I gotta learn to navigate. Also, im having an issue with my hot and cold gauge cluster. Was wondering where to post a question about it? I...
  16. Spyder Specific
    Hi there, I had an issue closing the convertible top on my 2011 Spyder GS a short while ago. First one of the flaps by the back seat wouldn't go down, causing the top not to close. I had a helper close that flap and when I went to close the rest of the way a piece of plastic was ejected from...
  17. 2006-2012 Eclipse (General 4G)
    hi guys, I have an issue with my car, i got it about a year ago and recently I was traveling around 200km each day for about 3 weeks. at some point the car started having like a lag when accelerating. the rebs go up and then down and then it accelerates. so I get to work and notice that on both...
  18. 2006-2012 Eclipse (General 4G)
    Have a 2012 (final month of manufacture) GL Sport 2.4l Auto that has a very strage electrical issue. The battery warning light starts to flicker within minutes of driving. The whole dash, lights, CD player, everything will flicker, sometimes all going out for a second, sometimes will settle down...
  19. Problem Reports
    Has anyone else had this issue? I think it's a possible input shaft bearing. Also rattles a bit in idle but most noticeable in 1st gear.
  20. Club4g AutoGuide Forum Support / Help
    So Photobucket has been an issue for a LONG time now with them not allowing images to show up unless you have a membership with them. We found a fix for it in the past, but currently, they've changed things ONCE AGAIN to make them SUPER blurry. Admin, this post is specifically for you or...
Top