Mitsubishi Eclipse 4G Forums banner

Discussions Showcase Albums Media Media Comments Tags Marketplace

1-18 of 59 Results
  1. 4G Eclipse GT/SE Specific
    I have n 06 eclipse gt that I just changed the b1s2 o2 sensor and went ok but when trying to start car got nothing--went thru the video to reset ecu but all I get is when I open door and put in key to acc. I get trip area and door emblem on but it flickers and when I go to ON nothing--bad ecu...
  2. 4G Eclipse GS/SE Specific
    Hey, I just had to get a new starter on my car, and since then, my computer or whatever keeps resetting when I turn my car off then on again, it isnt every time, but often, so, my radio channels wont be saved, dont know what else would be happening, or what to even look at to figure out why it...
  3. 2006-2012 Eclipse (General 4G)
    I have an 06 GT M/T i swapped the engine and it was running great so i switched off the car to check for leaks under it and accidentally hit the panic button. I immidiatly hit the unlock button and when i tried to start the car again, it will crank but won't start. I think it's the immobilizer...
  4. Problem Reports
    Is there a reset option for the disc changer? The unit was playing perfectly, and then making the change from disc 1 to disc 2, it simply stopped and won't budge. Are there any fixes I might be able to try before looking at a replacement? Thanks.
  5. 2006-2012 Eclipse (General 4G)
    I’ve installed a CAI , did the ecu reset procedure and when I went to test drive it, it work fine for about 10 minutes, and then suddenly it stalled... I couldn’t brake or accelerate. When I turn the engine on, it accelerates by itself and that’s all it does with the service engine light on...
  6. Problem Reports
    Leak developed in my roof, started above passenger front window. Signs of leaking on the rear pillar. Seems to be a crack in the upper passenger side welding that runs along the roof. I was told by a body shop that they would just run some sealant along the welding to do the fix, and/or reset...
  7. Club4g AutoGuide Forum Support / Help
    Hi everyone, So my normal account, Joshinator99, cannot log in. Thinking that I probably just have the password wrong, I tried to reset it. But I never receive the password reset email (not in spam either). I tried contacting the admin for help, but no response their either. Thanks, Josh
  8. 2006-2012 Eclipse (General 4G)
    I have owned my eclipse since 2014, right after I got it the check engine light came on, I could reset it, but eventually it would come back. It finally got to the point where I had to do something about it to pass DEQ. I ended up going with a OEM cat, the mechanic was looking at it and said the...
  9. 4G Eclipse GS/SE Specific
    Finally broke down and bought a CAI. This wasn't my first CAI install, so I kinda already knew the ins and outs of what I needed to do. It wasn't any more complex than I expected. Just take your time and look where everything is. You can technically do it without taking off the wheel, but you...
  10. 4G Eclipse GT/SE Specific
    so I got some PDR work and watched this guy do this and about thirty minutes after I drive off the TCL light comes on. It reset after I restart the car. Is there electrical he might have hit on this? Anything in that area that would cause that or is it just a Coincidence? Sent from my iPhone...
  11. Problem Reports
    Hi all, I own a mitsubishi eclipse 2007 GS. The other day I was driving my car and it was raining slightly, while I was driving the "Service Engine Soon" light came on. Next day I want to autozone and scanned the car to get the code. The Code was : P0431. Indicates that the bank 2 warm up...
  12. Problem Reports
    Got a hackish tune, but it didn't go well. Michael thinks it's my spark plugs, but I don't have the tools to check at this time. Started as just some throttle weirdness and now this knocking has started. I reset to factory tune but haven't driven again since doing that. I'm going to drive it to...
  13. Problem Reports
    I have a 2009 Eclipse Spyder GS, and have had an intermittent problem (until yesterday) with the top since this past July. When the problem happens, it occurs in one of three ways. 1. The top will stop at some point in raising or lowering and beep. Then it will complete after pressing the...
  14. Problem Reports
    Hi friends, new member to this forum and I have an issue... I have a 2007 eclipse 3.7L .... a week and a half ago the starter went.. Pretty routine change, nothing crazy no problems... Got in cranked and well... wouldn't fire.. Soooo here's what I've checked.. Fuel at the pump, fuel at the...
  15. Problem Reports
    Hi everybody, I've searched the forum for this specifically and I could not find anything on this, so I figured I'd post a question about it. Recently I've purchased an A/M Header w/integrated cats; replaced Bank 1 Sensor 1 O2 Sensor, and managed to reset all codes after logging necessary...
  16. Problem Reports
    My battery died today, an Optima Yellow that was installed 8/14. (This is my 4th battery in 10 years BTW— no aftermarket alarm, audio, lights, etc) I had AAA test and jump the battery, said it is extremely low and needed to be replaced. Great. Then we noticed the engine start to over-rev on its...
  17. Eclipse Performance
    I just installed my DC Sports CAI today on my 06 eclipse gs. I put it all together right and turned it on, after 5 minutes of idling the check engine soon light came on, i paid no mind to it and did as everyone says, reset the ecu. i waited about 15 minutes to reconnect the battery then turned...
  18. Problem Reports
    Hey guys, I've been talking to James about this but I figured its finally time I put up a thread. I installed my injen CAI Saturday and it all went well. I read that I should reset the ECU so it can learn the new parameters, so I did. However, when I finished the 10 minute idle, shut it off...
1-18 of 59 Results
Top