Mitsubishi Eclipse 4G Forums banner
tcl
1-17 of 17 Results
  1. Problem Reports
    Greetings. On my 2007 GT 6 Speed, I get the TCL, TCL OFF and ABS lights on together. Reading codes from the TCL module shows "Front Left Wheel Speed Sensor". Reading live data while driving shows identical speeds from all four wheels (when driving straight forward). I tried reseating the wheel...
  2. 2006-2012 Eclipse (General 4G)
    Greetings. I have a 2007 Spyder GT. After about five minutes of driving, the TCL OFF light will come on. It will do this at exactly the same time or distance of driving after starting the car each time. The cruise control also doesn't work. There are no codes showing via a standard OBD-II...
  3. New Members Forum
    Just got a 2007 Eclipse GT with 121,500 about a week ago. Ran across Club4g while looking for a fix to the Cruise Control that was not working, and, the "TCL OFF" and "Antilock" lights coming on in the instrument panel. Found the fix here on Club4g by installing the necessary resistors for the...
  4. 4G Eclipse GT/SE Specific
    so I got some PDR work and watched this guy do this and about thirty minutes after I drive off the TCL light comes on. It reset after I restart the car. Is there electrical he might have hit on this? Anything in that area that would cause that or is it just a Coincidence? Sent from my iPhone...
  5. New Members Forum
    What's up everyone. I'm Kyle or "Griff" like "Griff" from "Red vs. Blue". That's what my friends call me because my last name is Griffin. I have an 08 Eclipse SE 2.4l automatic. The only "mod" I have is an Injen SRI and 35% window tint. Currently i'm trying to figure out why my Traction Control...
  6. 2006-2012 Eclipse (General 4G)
    So I bought a 2008 Eclipse SE 2.4l automatic back in September of 2015 and it has the Traction Control button on the dashboard by the fog light button. (Which everyone already knows this) When I push the button, the TCL OFF indicator does NOT show up on the odometer. I took the three screws off...
  7. Problem Reports
    Greetings again (2008 GT) I have been having another problem with my car It seems every time the engine heats up, the TCL and Slide warning light will come on my dash. For example, yesterday where I live it was 25 degrees F outside and I had to drive about 50 miles home, After about 30-40...
  8. Problem Reports
    My battery died today, an Optima Yellow that was installed 8/14. (This is my 4th battery in 10 years BTW— no aftermarket alarm, audio, lights, etc) I had AAA test and jump the battery, said it is extremely low and needed to be replaced. Great. Then we noticed the engine start to over-rev on its...
  9. 4G Eclipse GT/SE Specific
    So from what my research tells me, the GT and GS share the same ECU which means i can get the fog lights and TCL. So since the fog lights are prewired and TCL is as well, i opened the box above the fuse box to find the wiring harnesses both there. 1 grey, 1 white. well my dumb-self unplugged...
  10. Problem Reports
    Hey guys, I've been talking to James about this but I figured its finally time I put up a thread. I installed my injen CAI Saturday and it all went well. I read that I should reset the ECU so it can learn the new parameters, so I did. However, when I finished the 10 minute idle, shut it off...
  11. 4G Eclipse GT/SE Specific
    Forgive me if this has already been covered in a prior thread - I did check and didn't see it. 2 days ago, I made the mistake of taking my 2006 GT to a local Jiffy-Lube for what was supposed to be a quick oil change. I stood nearby (behind glass window) and watched as they fussed with the...
  12. Problem Reports
    Hey all, I just got some weird lights that stayed on while I started to drive today. The TCL off was on, the ABs with a slash through it, and the light with the car swerving were all on . I had just gotten the car back from the guy who performed the Colorado Emission test on it. I pulled away...
  13. Audio & Lighting
    Hello everyone- Haven't been around in a while but I just have a quick question on these load resistors to fix the TCL/Swerving dashboard lights associated with the voltage issue caused by LED tails. I replaced my OEMs in 2010 with some aftermarket LED tails and ran them without issue (No...
  14. Problem Reports
    Hello guys, As the title says, I just think I might have blown my engine. Yesterday's afternoon I went whole red line on 1st gear, didn't noticed I was on manual mode(sportronic trans) I just shifted on to 2nd and nothing happened (at least on that moment), I just kept driving normal. I got...
  15. Problem Reports
    Hey guys, hopefully someone can give me some pointers. I started with a P0041 (I think) for the rear O2 sensor and a P0301 with TCL off light on all the time. I replaced the sensor and the code went away for the O2 sensor. I swapped coil packs with #1 and #3 and reset the ECU, now I am getting...
  16. Problem Reports
    I noticed today my TCL off button fell through the back. Any thoughts on why? And how to get that piece off to pull it back through?
1-17 of 17 Results
Top